Jul, jul

Detta inlägg jag ska skriva nu känns så overkligt! Kvar i min utbildning har jag två uppgifter, en individuell (klar) och en gruppuppgift med Johanna som ska skivas klart idag! I januari väntas endast lite frågor att ställa och besvara över nätet samt en praktisk examination i taktil beröring. Snart är jag klär med tre år på min utbildning. Känns roligt och läskigt!

Om 5 dagar är det julafton! Fram tills dess väntar 2 lediga dagar och två jobbdagar. Hoppas ni alla kan njuta av lite ledighet med nära och kära!

Ta hand om er <3


Christmas tree

Jobbar helg, vilket ändå känns helt okej! Min man har köpt gran, så den ska kläs ikväll. Förhoppningsvis får jag snart gå hem, har endast två besök kvar! Sitter på jobbet, det är ganska segt nu när man inte har något att göra. Jobb imorgon igen och sen ny vecka, veckan innan jul! <3

Hoppas ni alla mår bra!
Jag har varit lite sjuk i veckan, hopas det inte kommer tillbaka.

Har ni någon julkänsla än? Annars hoppas jag den kommer snart. Vädret kan vi inte klaga på i varje fall! :)

Puss o kram


Dec. 03, 2012

Ska snart bege på ett litet äventyr till Eksjö.. Får väl se vad det har att erbjuda. Förbereder mig med lite melis. Nybakat knäcke med ost! Utanför fönstret snöar det, julmusiken spelas inne, adventskänslan är på topp!!!

Hoppas ni får en bra dag!


RSS 2.0