On the road

Linus sitter vid mina fötter!
Han är världens mysigaste vovve.

Snaaart framme på landet, bara grusvägarna kvar.


Landet

Nu beger jag mig ut till vår sommarstuga med familjen. Skönt att komma bort lite! Troligtvis kommer jag inte att kunna blogga förens imorgon, dålig täckning där ute!

Jag har idag på mig världens skönaste hoodie. Min Peak som jag fick av Alexander när jag fyllde år. Ikväll ska vi grilla korv och spela spel, alex kommer ut när han slutat jobbet. Mysigt!

Hoppas ni alla har en fin söndag.


God kväll

Det märks att jag inte haft så mycket för mig idag..
Ikväll ska jag och Jonna ha kvalletid. Vet inte när vi hade det senast.

Så innan jag sticker iväg bjuder jag på dagens sista inlägg.
Det är nästan komiskt med tanke på det förra inlägget med mina ljusa kläder... haha. för ikväll är jag helsvart, och då menar jag helsvart. Tur att jag är blond så det blir lite ljust... Men det är riktigt tråkigt regnväder ute så det gör inte så mycket.

Svart skjorta.
Svarta jeans.
Svart skinnjacka.
Svarta boots.
vit hals.


TJING, ha en bra kväll alla


<3

:)

Jag har en riktig slappdag idag. kanske därför jag har ont i huvudet och är seeeg. Borde tränat, det ger mer energi än vad det tar. Imorgon blir det träning iallafall.



Våren är min favoritmånad. Det beror på flera olika anledningar, men bland annat för att man kan ta på sig massa fina kläder.

I vår tänker jag iallafall ha på mig kläder i ljusa färger och pasteller. Gärna lila, paljetter och batik, precis detta som hänger på min klädstång. (ursäkta för dålig bild).

 

Solen som sken i förmiddags är borta, nu är det tråkväder. Kom värme!

 

Får se vad kvällen har att bjuda på. Det enda jag vill nu är att huvudvärken försvinner illa kvickt. Nu ska jag måla mina naglar, det kan pigga upp vem som helst.

 

 


:)

Hej på er!
Hemkommen från stan! Handlade inne på Lindex. Jag ska ge er en ledtråd vitt + underkläder + bröllop = nice! Jag är nöjd iaf. På vägen hem handlade jag lite på Konsum och nu har jag lagat och ätit lunch med min lillebror

Idag är en dag som jag vräker i mig mörk choklad, craving! Men det får vara okej idag. Nu ska jag pyssla lite.

Hoppas ni mår bra!


Dagens

Kommer bli en av mina favvisar! Spring till Gina och köp en du också, gissar iaf på att man inte kommer vara ensam i den i sommar till ett par slitna jeans..!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3461008/images/2012/pic_200250971.jpg" class="image">


Vååår?!

Äntligen lördag!

Jag avbokade mitt spinning pass nu kl 10 för att istället få en skön förmiddag hemma. Ska strax ändå iväg till Ikea/A6 en sväng, har lite ärenden ;)

Idag har jag på mig ljusa Jeans från Zara och pastellfärgad t-shirt från gina. Hoppas ni får en fin dag, solen verkar titta fram idag! Ska inviga mina tanfärgade träskor idag tror jag, utan strumpor! Nu är det vår

<3


F&S

Har nu inhandlat en födelsedagspresent till syster! Jag hade iaf blivit super glad. Klockan tolv börjar spinningpasset, längtar! Josefine och jag ska spinna tillsammans, FINALLY!

Hoppas ni har en bra dag!
Dagens outfit kanske kommer senare, den som lever får se!!


Fästmannen

God morgon!!

Egentligen skulle jag redan ha hunnit träna och just nu vara påväg till skolan. Men eftersom vi känner oss relativt klara (!!!!!) med uppsatsen tog vi ledigt idag. Så idag blir det en lugn och skön förmiddag, träning vid 12, och jobb 15-20. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Alex var sugen på bio.. men vi får se!

Igårkväll hade jag ett litet moment där det inte kändes som att något är fixat till bröllopet, vilket jag  vet inte stämmer. Idag känns det bättre. haha. Lika bra att skratta åt det.

Nu är kaffet iaf färdigt!
Bästa starten på dagen.


min bättre hälft och hunk i Egypten i somras <3
"jag är din för evigt"

I det första inlägget berättade jag lite om vem jag är. Jag har helt glömt att berätta om min bättre hälft! Det kommer lite nu, jag skulle kunna berätta hur mycket om honom som helst, för han är bäst!!!

Namn: Alexander (brukar kalla honom för Alex. Jag får tom frågan om han heter det?!)

Bor;
Huskvarna (det är viktigt att nämna det, tror jag? ) hos sina föräldrar, fast i en egen lägenhet kan man säga

Pluggar
: Till försäljare i Nässjö, en KY utbildning. Han är färdig i Juni!!!! (stolt fästmö ;)) Han har klarat av utbildningen med bravur!

Jobbar
: Utöver att plugga heltid är han otroligt ambitiös och jobbar extra på Telia!!!

Tycker om
: Träna, dock skiljer sig hans och min åt, han kör tuuuuuungt, jag kör koondis! Men för tillfället har han lagt hantlarna på hyllan, inför den stora dagen! Alex har en förmåga att snabbt bygga muskler och om man får skriva det så är det rätt trevligt tycker jag! Annars spelar han innebandy i korpen (han är lagets mest utvisade spelare). Han gillar sura godisar, baconchips och jensens. Kör gärna sin nya BMW och skjutsar gärna på mig. Han är duktig på att städa, diska och göra omelett.

Favoritplagget:
En blå skjorta, absolut, och converse!

Det bästa med Alexander är att han gör mig till en bättre människa! Han har den egenskapen som plockar fram det bästa i mig. Han har fått mig att lära känna mig själv bättre. Tillsammans är vi oslagbara!! <3

Givetvis har alla människor fel och brister, men han har inga vad jag kan komma på just nu ;)

Svar Lisette:

Ja jag tror jag ska jobba natt bara, fast jag vet inte ännu! Inte fått något schema! Men det verkar så eftersom jag ska gå bredvid på natten nästa vecka. Jag är så galet spänd, nervös och förväntansfull!!!!

Hur går det för dig?


Morgonstund har guld i mun

Vaknade av ett fint morgon sms! Bättre än så blir det inte.

Jag är på riktigt bra humör idag! Skola och plugg står på schemat, OCH en lugn kväll utan jobb!

Sötsuget är däremot enormt, tur att jag köpt på mig massa mörk choklad! Det och kaffe, mums!

Endast 121 (!) dagar kvar!!!!!


Update

Förlåt för kass Update. Det blir så ibland. Dagarna denna veckan är full av både jobb och skola, plus Kvalletid i bilen av pojkvännen från jobbet! Lite träning hinns också med men det är väl det..!

Idag har jag iaf fått mina första tre bredvidgångar på IVA!! Nästa vecka går jag tre nätter (21-07, tis-ons, ons-tor, tor-fre)! Känns skönt att få komma igång med det.

Nu är jag dödstrött. Ville bara säga hej!

Sov gott!


Haha

Ja, jobbarkompis ska det ju förstås stå! Men det förstår ni säkert!


Workie

Detta är en av mina fina fantastiska klasskompisar! Och även läsare, fick jag veta nu! Ikväll ska vi jobba tillsammans på Lindis!!

<3


Ja..


Frukost

Kaffe och ägg hos mamma, så gott!
Nu är dagens träningspass avklarat. Det var många där och tränade, bland annat min blivande svärmor! :) vi filar på bröllopsformen båda två.

Inte världens mest smickrande bild men bättre än inget!

Vi hörs under dagen'


Morgonpigg?!

Pigg och glad?
Det var inte jag när klockan ringde 05.40! Nu sitter jag i varje fall på Friskis, börjar vakna till liv. Idag blir det vanlig medel gympa, hoppas inte det blir lika segt som förra passet jag gick på! Efteråt är man nöjd iaf, bastun är målet och sen en god frukost!

Annars är dagens brud relativt tillfreds med livet! :)


Hej!

Handledarträffen gick awesome! Bättre än förväntat. Vi fick så mycket energi, målet är i sikte! Nästa onsdag skall arbetet vara klart! Känns sjukt. Men fantastiskt!

Kvällen har spenderats på Twin med det åtta månaders gifta paret, nykära Matilda och Joel, och jag och min fantastiska Alexander! Ja livet blir inte mycket bättre än så. Har en sjuk träningsvärk i magen.. Gött!

Imorgon:
07.00: träna
09.00: skola och c-uppsats (taggad)
14-20: jobb på Lindis!

Sov gott!!!
Jag är en galen kär och lycklig tjej i mina bästa år <3


Monday

God morgon på er!

Idag blev det en tidig morgon, jag och mamma åkte med pappa kl 06.10 hemifrån och sen åt vi frukost hon och jag på hennes jobb! Sen har jag sovit en timma till. Snart dags för skola, idag är det kniven på strupen! Hoppas hoppas hoppas c -uppsatsen börjar bli klar! Vore skönt att inte få alldeles för mycket påbackning..! Men man ska kanske inte hoppas för mycket!

Innan dess ska jag Johanna och becka (mina skrivkamrater) äta en god lunch någonstans! Efter skolan blir det Step (KUL) och sen mat på Twin med fina vänner som tack för att vi var värdar på deras bröllop!

Hoppas ni mår bra!


Kvällstankar

Idag har det varit en dag med väldigt positiva inslag. Jag är glad idag. Allt känns överkomligt! Det känns som allt kommer lösa sig. Jag är inte sådan som person egentligen, jag brukar oroa mig för saker som inte ens är värda mer än en tanke! Idag har livet känts enkelt. Man behöver sådana dagar också! Allt för ofta i mitt liv för tillfället planeras och struktureras allt upp, just idag känns det som att jag ska fånga morgondagen son den kommer! Försöka ta livet lite mer som med en klackspark! Jag menar självklart inte att man ska "skita" i allt men att njuta här och nu!

Bra att jag skrivit ner detta, så jag kan läsa om det nästa gång jag är stressad över dagen som närmar sig med stormsteg, endast 125 (!) dagar kvar tills jag blir fru "X".

Nu ska jag släcka mina gröna och låta tankarna flöda!

Kul att ni stannar kvar och läser.
Skriv gärna en rad eller två, vem ni är och så, kan vara trevligt ;)

Kram på er!
Och njut av livet. För kort för att stressas bort på.


:)

Myser hos min bättre hälft! Det gäller att njuta av helgens sista timmar. Shutter Island går ikväll på fyran, man kanske skulle ta och se om den? Tråkigt bara att den går på fyran, reklamen drar ut på tiden..

Hoppas ni mår bra!
Jag är taggad för ny vecka med nya tag gällande träning och mat! I veckan blir det full fart med skola, jobb och träning!

Godnatt på er!


Lyckad söndag!

Dagen idag har hittills varit bäst!
På förmiddagen var vi ute och red på islandshästar i Kyrkekvarn. Idag fick jag hästen vinda, 7 år! Världens största och sötaste lugg! Hon var riktigt härlig att rida, pigg och glad! Alex älskade det, han har pratat så mycket om att rida så det var på tiden.

När vi kom hem åt vi pizza ( jag åt kebabsallad, såklart ;)) därefter somnade jag och À i soffan och sov någon timma! Nu är Alex och bror och spelar innebandy, jag ska träna station nu om en stund, gött med lire styrka, fasta till armarna lite!!

Ikväll blir det en lugn kväll, det ser jag fram emot!


Alex i sina nya ridbyxor!

Surprise!!
Det var inget spa!


Sunday

God morgon!!!

Igår kväll var jag hos fina Emsan och åt god chokladmousse! Hon är en riktig inspirerande tjej som stenhårt kommit igång med träning och kost, you go girl!

Jag har inte lyckats hålla mig helt.. Så han vet att vi ska på spa..! Haha, och nu vet ni det också! Bilder komma under dagen!!

Tjing!


Glad undersköterska

Nu sitter jag här på jobbet igen!
Gillar att vara tidig, tidspessimist! Jag och Alex är likadana, tur det :)

Jaha, igår hade jag tänkt att pyssla
Men det blev jobb istället så det har inte hänt så mycket på den fronten!

Ikväll ska jag hem till fina Emelie och äta chokladmousse ala lchf ;) fint ska det va!


Woork

Sitter på bussen påväg till jobbet! Känns
Ändå helt okej att jobba idag, vädret ute lockar ju i n g e n t i n g!!!

Slängde i mig morötter och en hamburgare utan bröd på donken. Bra lunch, tur att min följeslagare (turkisk yoghurt är med i väskan)!!

Puss o kram!


Halli hallå

Någon mer än jag som trodde våren var på ingång i Jönköping?
Här hemma snöar det nu iaf.. riktigt tråkigt väder.

Har en lugn förmiddag, ska jobba 13-20. Det känns som en hel evighet sen jag jobbade senast. Ikväll blir det ut och äta med fina vänner, fick en uppmaning att klä upp sig lite extra imorse. KUL! då kan man använda sina high heels som bara står i garderoben och samlar damm! Vad jag ska ha till är däremot en annan sak. har inga fina klänningar!


Har iallafall börjat fastna på en ingångslåt.
Vi får se, vi får se..

Ha en bra dag i blasket!

Lugn kväll

Kvällen spenderas i soffan med fästmannen framför hockeyn! Hoppas Brynäs vinner så det är slut sen!

Idag har de första gästerna ringt och anmält sig! Kuul :)
Imorgon är det fredag, jobb 13-20 står på schemat och sen mat på åtta glas med fina vänner!!

Hoppas ni mår fint!
Sov gott sen när det är dags för det!!
Kram på er!!


Dagens brud



Det hör väl till i bloggvärlden att ge dagens outfit... så varför inte?
dagens utstyrsel består av en favorit blus från monki och jeans från zara!

Till detta boots och skinnjacka.

Nu ska jag strax bege mig iväg ut på stan.
Tjing!

:)

God morgon!

idag är jag alldeles förslappad. Sitter fortfarande i pyjamas, ska ta tag i det nu.
suttit framför datorn och kollat på fina muffinsformar.. haha!

Ska snart iväg för att fixa en sak inför söndag, Alex överraskning. Sen har jag inget planerat innan kl 16, då jag ska spinna. Kvällen är fri, skönt! lite gästbeskrivningar kanske kan göras, även fast folk inte har börjar ringa och anmäla sig.. men jag är ju sådan, alltid ute i god tid! Så om du är bjuden? ring och anmäl dig! Eller ta tag i den där vigseln, lite låtar och så! Hög tid för det, eller?

På vigseln är alla som vill Välkomna! Lördagen den 25 Augusti klockan 14.30 i Rogberga kyrka.


Uppdatering kommer som vanligt under dagen.
Stay update!

God natt!

Ibland saknar jag tiden som nykär!
Det var så lätt, men alla faser har väl sina sidor.

Jag minns en gång, en dag vår första sommar! Jag fick en karta, som ledde ut till brevlådan! Där låg en röd rös och ett paket!

Jag har iaf världens bästa fästman, det vet jag! Han är det bästa som hänt mig! Det får en dock att tvivla på att man duger, att man själv är tillräckligt bra! Dumma kvällstankar, dagen som varit så bra!

God natt <3


:)

Detta har jag saknat! Ridning är livet!
Detta kort tog Stina precis innan turen började, sju glada tjejer!


the w-shoes

När vi var i Berlin i påsk hittade jag mina wedding shoes!
De är a m a z i n g



lagom höga, glittriga, sköna!!
Mer än så här kan jag inte visa er, även om jag är sugen för de är så läckra!

live, love, laugh

Jag får ofta frågan varför jag tränar och varför ja äter som jag gör!

Mitt mål med min träning och kost är en stark och sund kropp.
Jag vill inte leva livet utan att trivas i min kropp, det är med den man lever och upplever saker. Jag vill inte vakna upp, vara 70 år och inse att jag inte gjort saker jag velat på grund av att min kropp hindrat mig. Därför tränar jag! Utöver detta får man en extra energi i form av endorfiner som gör mig så mycket piggare och gladare, detta hjälper mig att orka mer i vardagen när det gäller skola och jobb. Tiden räcker till på ett helt annat sätt!

Jag har tränat regelbundet några år nu utan att se så stora resultat som jag vill. Så efter nyår har jag dragit ner på kolhydrater och wow vilken skillnad!!! Det syns både på vågen och på kläderna vilket känns som en stor seger.

Man ska njuta av livet och allt gott som erbjuds.
Jag kunde inte riktigt njuta när jag inte trivdes i mig själv.
Nu är det så mycket lättare!!! Då får det vara värt några mindre morotskakor och godispåsar, potatisar och skedar ris!!!

Nu: Spinning! and i LOVE it.

blandat

Halloj!

Första lediga vardagen på ett tag, värt!
Gick upp rätt tidigt iaf och åt en god frukost och har nu skrivit (påbörjat) självvärderingen av grupparbetet med c-uppsatsen. Nu närmar det sig slutet, det trodde jag aldrig skulle hända! haha.

Idag har jag lite småfix att göra. Ska bland annat läsa igenom den andra gruppens arbete inför handledarträffen på måndag.



Igår påbörjade jag den roliga inredningsshoppingen till mig och min mans hem! (man? haha, får jag säga det redan, nej framtida man kanske?). Det känns så H I M L A roligt! Det blev ett par vita fina gardiner på Åhlens och två ljusstakar från elegansia! Har redan tänkt ut tusen ställen att ha de på... haha!

När jag kom hem igår har mamma och pappa planterat små söta blommor till en viss dag. Mamma har bestämt blommor till dukningen och jag tror faktiskt att det kommer bli riktigt fint. Hoppas bara att de växer så det knakar och att de blommar till augusti!

jag har börjat samla på mig skokartonger med massa pyssel i inför den stora dagen.

en av de består av dessa! ett av alla mina projekt ;)

 

Nej nu ska jag fortsätta med dagens to-do list innan spinningen klockan 12! Ikväll ska jag iväg och rida med min fina tjejgrupp! Kyrkekvarn ska besökas och små söta hästar pussas på <3

 

 


Rättelse till förra inlägget..

Det sämsta med att blogga "sent" är att man skriver helt galet...

Jag menar så klart gått, inte gott!

Så kan det va!


Visdomsord?

Det bästa med att ha gott osminkad på kvällen är att man ej behöver tvätta bort det innan man ska sova!

Imorgon är jag ledig! Det ser jag fram emot.

Sov gott!


<3

Idag har jag och Alex varit tillsammans i 23 månader!! <3 livet går fort när man har roligt!! Det kommer de närmsta 130 dagarna också göra!

Nu är jag i varje fall "ledig" de närmsta dagarna. Kan inte göra så mycket innan närmsta handledarträff med c-uppsatsen gjorts, den är på måndag! Ser fram emot dagar med bland annat småfix, jobb och träning!

Nu har jag landat hos min man, ätit god sallad!

Hoppas ni mår bra!


Hem

God morgon!

Sitter på mammas jobb. Skall strax iväg till bibblan och plugga med Johanna och becka! Har ätit lite frukost här, och druckit kaffe samtidigt som jag läst ELLE. Bra start på dagen! Längtar efter att fylla lägis med plädar, kuddar, vaser, mattor mm! Snart så :)


<3

Bara för att jag ska gifta mig med världens bästa och snyggaste man!

Här på en italiensk restaurang i berlin!


Hej måndag!

God morgon säger jag från ett soligt Jönköping!!

Äntligen måndag, eller? På ett sätt gillar jag måndagar, hela veckan ligger framför, med massor av tid att göra något vettigt på!  Sitter vid köksbordet hemma, dricker hallon smoothie (turkisk yoghurt, mild naturell yoghurt, hallon och linfrön). Kaffet är snart färdigt också.

Vad händer idag?
- skola istället för ullared med vänner
- medelpass istället för spinning
- vänner ikväll!


Det förstnämnda ångrar jag lite, men man hinner inte med allt.
Jag och mamma ska åka istället, någongång. För en gångs skulle har även jag ett eget hem som jag kan köpa grejer till, det känns sjuuukt! Rensningen i min garderob har redan börjat, lägis är ju bara 43 kvadrat.. haha!

Ha en fin dag!

Up and down!

Känslomässigt är jag en bergodalbana. Inte så konstigt kanske, bröllop och flytt tar upp alla ens tankar, psykiskt trött! Idag har varit en riktig up and down! Tack och lov slutar den uppåt!

Ligger hemma i soffan med Alex och kollar hockey, finalmatcher nr 4 mellan Brynäs och Saik!

Imorgon är det måndag, med allt vad det innebär! Förhoppningsvis med ny energi!

Ta hand om varandra vänner <3


:/

Jag kan komma på minst ett skäl till varför man inte skall ha blogg: när man mår och känner som jag gör just nu.

Så det blir inga fler inlägg idag! Bäst så.
Tjing


<3

Vad är detta??


Hektisk dag!

Idag har bloggen blivit lidande
Jag som trodde jag skulle blogga jätte mycket och berätta massa roliga saker. Haha.

Jag har haft en toppen dag i varje fall! Efter träningen hämtade À mig i vår nya fina bil, pärlan! Därefter blev det Ikea (köpte spontant ett toalettskåp på fyndhörnan, och tittade ut säng bland annat) sen blev det A6! Alex skulle hitta kostym, inte så enkelt när man är stor och stark!! ;)

På eftermiddagen fixade vi de första rispåsarna, super söta!!! <3 Alex visade upp en dold sida.

Nu är jag super trött! Kvällen spenderades med fina vänner som innebar massor av skratt, alcamo sallad och film! Perfa!

Sov gott <3


Välkommen

Hur fin är inte pärlan?!
Vi är super nöjda iaf, en av oss mer än den andra! ;)


Lördag!

Tränat färdigt för dagen! Nu ska jag strax bli hämtad av Alex i stan, då dyker det strax upp en bild på en....??

Puss & kram!


:)

Imorgon får ni se en bild på min och Alex nya familjemedlem, pärlan!! <3


Helg!

Haha nu kom jag att tänka på något som hände imorse... Ni tycker säkert inte alls det är roligt eller komiskt, What ever!

Först lyckades jag iaf skvätta ner hela min pyjamas med varm vatten när jag diskade, och sen skvätte jag ner hela mina jeans när jag plockade undan efter frukost... Otur? Klumpig? Vet ej. Däremot vet jag att det är fredagen den 13:e idag! Händer det inget värre så är det bra!

Nu ska jag iväg och fika med Matilda!!


Fredag den 13:e

SNART ÄR DET HELG! Hur skönt blir inte det?
Jag har massor av roliga saker att se fram emot lördag och söndag.
Det ska bli en tripp till A6 och IKEA, vi ska bland annat kolla på kläder till Alex (han måste ju också vara snygg på bröllopet ;)) och möbler. Tyg till rispåsar skall också inhandlas! Så i helgen kanske det kan dyka upp lite roliga bröllopsinlägg.

Annars har jag inte så mycket att säga, checklistorna är lika långa om inte längre, och tiden går alldeles för fort. Men det är väl så det ska va. Mycket är iaf redan gjort, ex: kyrka, festlokal, mat, tårta, ring, klänning, skor, värdar, skickat ut inbjudningar, bokat pastor/präst, fixat lägenhet. Ett tips till alla som funderar på att gifta sig; va ute i god tid, så slipper du stressen, den kan äta upp dig! Försök njuta varje dag, det jobbar jag fortfarande med.

Sommaren närmar sig iallafall med stormsteg. denna sommar kommer bestå av jobb, mat och bröllop. Vet om 6 bröllop redan (ink mitt egna) som jag blivit bjuden på. Galet, jag som trodde att förra sommaren skulle vara fler än i år, där fick jag fel!!!




Nu: skola, träffa Matilda (?) och träna. sen är det helg!

KRAM PÅ ER





Kvällstankar

Jag tror jag gillar bloggen mer och mer. Skönt att kunna skriva ner saker man tänker på!

Förhoppningsvis finns min kreativitet och mitt pusselhumör kvar i helgen. Då ska jag göra ett ryck med rispåsar och servettringar. Alex ska få göra en insats också tror jag! :)

Ibland är det svårt att förstå hur otroligt lyckligt lottad man är! Jag har världens finaste familj som jag får dela allt med (syster, bror, mamma och pappa), vänner (både i skolan och fritiden), två jobb ( ett nytt och ett "gammalt"), förmånen att få plugga gratis, skrivit på papper på lägenhet, fantastisk svärfamilj som jag uppskattar och tycker om oerhört mycket, och inte minst världens bästa Alexander! <3 det finns bara en enda att tacka för allt detta. Det ska jag göra nu en stund innan jag släcker mina ögon!

Glöm inte bort att just DU är älskad!
God natt <3


Mys!

Ikväll tänkte jag att jag och Alex skulle funderat och planerat vigseln, speciellt musiken! Istället blev det lyxdällan på tv och rumble.


Lunchbreak!

Äntligen dags för mat!

Becka och Johanna är och värmer maten på IHH. Själv sitter jag kvar i grupprummet framför gmail dokumentet, som någon gång i framtiden skall likna en resultatdiskussion!...

Kul att ni som läser läser! :) skriv gärna en kommentar så jag vet vem du är! Om du har något speciellt du vill läsa om här, skriv gärna det också!!


Puss!


Vårdag

Dagens brud är lycklig, lättad och förväntansfull!!!
Vaknade alldeles för tidigt av skrammel från köket. Då låg jag en stund och tänkte på hur jag ska inreda, vilka färger på gardiner, vilken garderob vi ska ha, hur sängen ska bäddas. Ja gode, alla tankar som snurrade i huvudet går inte att skriva ner.

Idag ser det iaf ut att vara riktigt nice väder. Skinnjacka it is.
Först blir det skola ´, och sen mys med Linnea på stan (Alexanders yngsta lillasyster).

Idag är det bara 135 dagar kvar!!!
I helgen skall rispåsar fixas! Kul.

FINALLY

En sten har lättats från mitt hjärta.
Nu kan jag kryssa för ännu en punkt på alla mina checklistor.
- Lägenhet: CHECK!
Det känns fantastiskt bra!
Den 1 Juni flyttar jag hemifrån, det känns helt sjukt.
Jaha, det var den lilla nyheten jag hade.
Nu fortsätter surfandet efter fina möbler. Lägenheten är en 1,5 på 43 (!) kvadrat, men den är mysig och det kommer definitivt kännas som hemma.
Sov gott finisar <3
/Glad och lycklig

Våren 2010

Vi tar allt i rätt ordning.

Det var i början av April 2010, kommer inte ihåg exakt datum men det var en dag efter alexanders födelsedag ( han fyller år den 7 april). Det var slutspel i ishockey och efter en av hv´s matcher drog jag hem till Matilda, en kompis, för lite kvällshäng. Hemma hos matilda var det jag och några av mina tjejkompisar, lite senare kom Christoffer (Jonna, en av mina kompisars dåvarande pojkvän, OBS läs make) och han hade med sig en av sina killkompisar. Alexander hade precis varit i Asien i nästan ett halvår och rest runt, så han gled in där med solbränd kropp, linne, tajt trähalsband och solblekt hår.

Ni kanske tänker: wow! vilken drömkille!
Men konstigt nog tänkte inte jag det, nu i efterhand förstår jag inte varför. Men då tänkte jag bara att han är ingenting för mig. Jag var inte direkt jätterolig den kvällen, låg och sov i soffan. Alex hade däremot andra planer, någon dag efter den kvällen hade jag ett meddelande på Fb där han gulligt frågade om damerna (jag och jonna) ville joina hemma hos honom och kolla på hockey. Jag sa givetvis Ja, måste ju ge killen en chans. Vi hade jättetrevligt och efter bara ett litet tag var jag fast.

Tillsammans blev vi den 17 Maj samma år. Jag minns exakt plats och hur det gick till. På kvällen hade jag och A kollat på en av twilightfilmerna, vet dock inte exakt hur mycket vi såg.. Därefter gick vi ut en liten kvällspromenad och satte oss på ett mysigt ställe i Huskvarna. Där satt vi, flera "puss-moment" inträffade men det blev inget, jag antar att jag var för feg. Alex märkte detta, tog min sjal och virade den runt mina ögon och pussade mig!!! Wow.

Sen kom frågan: Hanna får jag chans på dig?!
JA, det är klart du får!!!

och sen den dagen har vi pratat varje dag, och nästintill setts varje dag. Jag är beroende av honom, fast på ett bra sätt, hoppas jag!

Tänk att jag ska få gifta mig med min bästa vän <3 Jag är lyckligt lottat.

såhär såg vi ut i början av vårt förhållande. Här har vi varit tillsammans cirka två månader. Alex var.. biffig, jag var brunett. Idag: alex fortfarande biffig, jag blond.



Insåg att det blev lite långt, tar förlovningen en annan dag!
Läs detta ur en bruds ögon. Om Alexander hade beskrivit samma sak, hade det säkert låtit helt annorlunda... men aja! jag kanske kan be honom skriva sin version? Vi får se om han ställer.

Nu ska jag iaf åka och hämta mannen i mitt liv. Han är bil lös.
Sen ska vi åka på hemligt uppdrag. Berättar senare ikväll om det.


KRAM PÅ ER <3

Jag och A

Nu är jag äntligen hemma!
Varit en långdag i skolan och därefter tränat. Nu sitter jag svettig hemma och väntar på att duschen ska bli ledig.

Om en stund lägger jag upp historien om mig och Alex! Hur vi blev tillsammans, och hur han friade! Ur min synvinkel såklart!! Kika in här om en stund!

:)


På bussen!

God morgon!

Passar på att slänga iväg ett snabbt inlägg på bussen. Dagen idag ser nästan likadan ut som igår, fast byt ut spinningen till stationspass, alltså en lång dag i skolan!

Bjuder på en bild på en trött tjej. Glöm inte kika in ikväll, har förhoppningsvis något kul att skriva!!


Överraskning!

God natt alla fina!

Jag har haft en fullspäckad dag, kommer somna så fort huvudet landat på kudden!!

Imorgon väntar en spännande dag, eventuellt/troligtvis meddelar jag en glad nyhet här på bloggen imorgon kväll! Så kika in då, om ni är sugna!

Fick även ett meddelande från min fina vän Amanda, som värmde <3

Nu ska jag ringa the love of My life!

<3


Fråga!

Kom gärna med tips på goda och fina efterrätter!!!!

<3

God morgon!

Idag ska jag lägga på det allra sista inbjudningskortet på postlådan! Det finns en rolig historia om varför det kortet skickas nu... Det första till den gästen hamnade nämligen hos fel (!), haha, så vi fick en härlig kommentar på vår bröllopssida på bröllopstorget. Aja, så kan det gå :) Tur att vi fick reda på det i varje fall!! Och min faster och hennes familj hade precis flyttat, så det kortet kom också fel, Alex fick dock ett trevligt samtal från en annan glad stockholmare som gärna skulle komma ändå!!!
Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på vår inbjudan, får bli senare, hinner inte nu! De är iaf gjorda av Dennis, en av Alexanders närmsta vänner.

Idag blir det skola och c-uppsats hela dagen! Därefter ska bröllopsformen fixas, skämt åsido, jag tränar ändå! spinning står på schemat! SEN blir det soffan resten av kvällen med en vän <3

Vill också bara skriva TACK till världens bästa Bea som gjorde den här bloggen till mig. Annars hade den aldrig blivit såå fin. Kolla gärna in hennes blogg: www.beasmode.blogg.se


<3


Pojke eller man?

Nu har jag precis blivit avsläppt hemma av Alex! Gröna faran ( a's första bil) är såld och han kör runt i sina föräldrars cooper, precis som i den gamla goda tiden då vi dejtade...!

Alexander har iaf blivit ordentligt firad idag! 23 år, äntligen man, eller? ;)

Det har varit en dag i kärlekens tecken!
En mysig inbjudan till bröllop 18 augusti, Lisa och Robert! Tack <3
Och en annan vän har förlovat sig med sin Alexander! <3 kul!!

En tanke som ständigt är i mitt huvud för tillfället är rispåsar!! Måste ta tag i det projektet. Får bli i helgen! Nu ska jag försöka släppa alla bröllopstankar som ständigt är närvarande: klänning, hår, bil och allt annat., tårtan är iallafall helt toppen!

Sov gott alla! Imorgon väntar en långdag i skolan, spinning och till sist mys med bästis!


Födelsedagsbarnet!

Min prins <3


the bride

Den 26 Juni 2011 gick min älskade Alexander ner på knä och sen dess har jag varit världens lyckligaste fästmö.
Det stundande bröllopet närmar sig med stormsteg, idag är det endast 138 dagar kvar!
G A L E T.

Här är tanken att jag, som blivande fru, ska dela tankar och känslor inför den stora dagen och livet som gift. "Tyvärr" kommer jag försöka hålla en del saker hemliga, vill inte dela allt fix och trix, en del ska vara en överraskning...

Jag är inte bara en tjej som planerar bröllop, utan gör så mycket annat! Så, detta inlägg kommer att handla om mig!



Namn: Hanna
Ålder: 22
Bor: Jönköping, fortfarande hemma hos mina föräldrar. Ja, jag vet att det är dags att flytta, det blir inom en snar framtid!!
Gör: Pluggar på Hälsohögskolan till sjuksköterska! Trivs otroligt bra, skriver för tillfället c-uppsats, vilket tar otroligt mycket tid! Jobbar extra som uska på ett äldreboende sedan ett år tillbaka. I sommar ska jag börja jobba på sjukhuset, spännande.
Gillar: vänner, träna, vara kreativ, mörk choklad, kaffe.
Är: romantisk, stirrig, planeringsfreak, kär, träningsnarkoman.
Aktuell som: BRUD!

Ja, mer spännande än så blir det inte.
Fråga gärna vad som helst!!

Idag ska jag hem till mina svärisar, ska fira Alexander som fyllde 23 år i Lördags. Vi har beställt en tårta, och inte vilken tårta som helst, it´s THE cake! Hoppas alla får en bra dag <3


Hanna ♥ Alex

Välkommen till min bröllopsblogg! ♥


RSS 2.0