14 september

För tillfället gör jag praktik i Eksjö i sju veckor med start denna veckan som gått. Hemma över helgen. Saknat mitt hem och min man så mycket. Ska njuta nu så mycket jag bara kan!

När som helst kommer Ottilia och Jonas från Varberg och bor hos oss i helgen. Imorgon är det bröllop för Lisette och Oscar. Det blir nice! :)

Idag klippte jag av mitt hår, 12-15 cm tror jag rök.. Haha det behövdes, men känns lite konstigt. Får väl se vad jag ska hitta på med det imorgon! :)

Har ännu inte bestämt mig för vad det ska bli av med bloggen.. Vi får se.

Kram på er!
/fru Danell


Ny vecka!

Efter några veckor med mycket godsaker och ingen rörelse börjar nu ett sundare liv. Känns rätt okej faktiskt! Började dagen med att fixa matlåda till
Mannen inför jobbet, därefter blev det en PW runt sjön. Har nu ätit frukost (ägg och kaffe). Frukosten är nu diskad, ska fortsätta plocka lite i lägenheten innan jag beger mig till Ica för lite matinköp. Sen blir det nog lite plugg innan mamma följer med mig till ögonmottagningen. Nya tester, skönt med lite stöd! :)

Hoppas ni mår fint! <3


Dags för ännu en möhippa

Har haft en riktigt härlig möhippa hela dagen lång för min vän Lisette!:) om två veckor står hon brud, Åhhh va roligt!

La mig precis i vår sköna säng. Älskar känslan av att komma hem, hem till mig och min mans hem. En fantastisk känsla!

Imorgon är det söndag! Då blir det flest söndagsmöte kl 10! Eller ja, innan dess blir det mysfrukost!! Sen får vi se vad morgondagen bjuder på :) söndagsmiddag hos några föräldrar kanske??

Idag är det en vecka sen jag blev fru Danell! Så värt <3

Puss


RSS 2.0