Fredag

Vardagen kommer faktiskt snabbare än vad man kan tro!

Hos den lilla familjen på Drottninggatan börjar vardagen formas. Herr D åker iväg först på morgonen till jobbet medans fru D sover en stund till innan hon beger sig till skolan eller plugget vid köksbordet. Idag har vi även vår första tvättid i källaren. haha, ja vardag! Höjdpunkterna på dagen är när herr D kommer hem från jobbet, eller när man vaknar tillsammans på morgonen eller när vi lägger oss i vår supersköna säng!

Hela vår bröllopsdag, för snart en vecka sen, var helt fantastisk! Vi båda inser att vi har fantastiskt mycket vänner i vår omgivning som tycker om oss och en fantastisk familj!

Nu väntar plugget. Och kaffe förstås.
Kram på er!


3 dagar senare

Att vara gift är amazing! Kan rekommendera det.


tomorrow

Kvällen före vår bröllopsdag är här!
Trodde aldrig den skulle komma, men nu är den verkligen så nära.

Nu ikväll har jag tagit en lång skön dusch och bara försökt koppla av. Än sålänge går det förvånansvärt bra!! Festlokalen blev riktigt fin efter allt fix. Är så tacksam för alla i min närhet som hjälpt till, kan inte riktigt med ord beskriva... :) Ska försöka somna ganska tidigt, behöver lite sömn!!!
 
Idag hann vi även med att öva ingången i Rogberga.. snacka om pirr!! Tänk er in i situationen själva: Alla ens närmsta släktingar och vänner är samlade i en fin kyrka, du går hand i hand med den du älskar mest i hela världen, du är fint uppklädd och lycklig, en fin låt spelas av en fantastisk vän <3 Jag är helt enkelt lyckligt lottad som imorgon får gifta mig med min bästa vän. Jag blir tårögd bara jag tänker på det., ska ställa in mig på att gråta imorgon!
 
Nu sitter jag i en soffa hemma hos mina föräldrar. Min syster sitter i soffan mittemot. Vi har våra datorer framför oss. Osocialt men så mysigt! Hon är liksom inte bara en syster, utan en fantastisk vän <3 På söndag flyttar hon till karlstad. Mycket som händer denna helgen i familjen Göransson!
 

Min bror undrade vad som skulle hända med bloggen nu när jag blir fru. Det har han rätt i, det vet jag inte ens själv än! Vi får väl se. Jag är inte jätte aktiv direkt. MEn det har varit roligt att skriva lite under tiden, även om man inte kan/vill visa alla förberedelser då man vill att lite ska vara hemligt inför själva dagen.
 
Att planera sitt bröllop är både roligt, jobbigt, påfrestande, fantastiskt, spännande... mm. Kan beskrivas med massor av olika uttryck men det är inte så konstigt. hela livet får en ny riktining den dagen man gifter sig. Det är en storhet i att gifta sig och lova varandra evig trohet! Det är till och med större än vad det låter!!!!
 
Alexander kommer bli en fantastisk make.
och jag ska göra allt för att bli en lika fantastisk fru.
 
Imorgon ändras så mycket. Namn bland annat ;) Men det gillar jag bara! hihi
 
Bilder från morgondagen dyker upp här så småningom.
 
Ta hand om er! och tack för att ni läst under denna tiden så får vi se vad och när något händer här!! ;) Kanske inte ens kan hålla mig tills imorgon!

TJING / Hanna Göransson
 
 

:/

Känsla av otillräcklighet är kanske vanligt innan den stora dagen? Jag blir iaf uppäten av den snart.


Men det vänder kanske snart.


Vroooooooom

Har precis hämtat bilen tills på lördag, kan inte beskriva känslan att åka i den! Alexander såg ut som ett litet barn :)

Sminket blev också väldigt bra. Nu är det inte långt kvar....! Spännande.

Utan alla fantastiska vänner och våra familjer hade detta inte blivit så bra, och ja det kan jag säga redan innan dagen är här!

Kram på er!


Torsdag

Har en riktigt bra dag med två av mina favoritmän! Pappa, jag och Alex har gjort ärenden på Ikea och A6. Nu ska rullgardinerna i lägis sättas upp, sen ska vår "bröllopsbil" hämtas ;) det blir KUL! Men innan dess ska jag förbi din hud och göra en provsminkning inför den stora dagen.. TVÅ dagar kvar <3

Hoppas ni mår bra!


Dagens känsla

Man blir aldrig klar med bröllopsplanering! Nu är det endast TRE dagar kvar och vi har fullt upp., haha! Men det är roligt. Idag var det Alexanders tur att bli fin i håret, det blev han kan jag lova! Min snygga framtida man ;)

Snart är det dags att få ännu en ring på fingret, snart är det dags att krypa ner i vår dubbelsäng tillsammans, snart börjar vårt gemensamma liv på riktigt! Och om jag längtar!!! <3


Five days..

Väntar på att få luncha med min arbetande fästman! Själv har jag lyxat till det med en förmiddag hos frisören! Lyx. Nu har jag en fin blond färg inför lördag, utan den härliga utväxten..

Vigselprogrammen hämtades idag så det blir fix med de under dagen! Ikväll blir det snabba cash med några vänner.

Jag kan inget annat än att älska livet <3


Lisa <3 Robert 18/8

Igår var jag och fästmannen bjudna på vårt andra bröllop för sommaren!
Det var äntligen Lisa  och Roberts tur att säga ja
 
Det var ett fantastiskt fint bröllop som präglade hur Lisa och Robert är :) det var skirt och romantiskt och annorlunda, men flera sportigare inslag. Robert hade på sig fotbollsskor och lisa gick barfota. Vigseln hölls utomhus i en skogsdunge vid en sjö och festen hölls i en mysig lada!
 
Tack för att vi fick vara med och dela er stora dag <3
 
 
Om en stund ska jag äntligen få träffa min fina vän Malin! <3 Som jag längtat!
Hoppas ni får en fin dag.
 
Om 6 dagar är jag fru!!! Crazy
 

18 augusti

Nu är vi redo för bröllop!


Bröllop

Idag är det en fantastisk dag!
Endast en vecka kvar till vår stora dag. Dock är något ännu större, Lisa och Robban gifter sig idag :) jag älskar att gå på bröllop! Hoppas vädret spricker upp, vi ska tydligen vara ute ganska mycket!

Hoppas ni får en bra dag!
Njut och ta vara på era nära och kära <3


Den där mannen

Alexander Morgan Danell! En 23- årig Huskvarna pojke ned barnasinnet kvar, om en vecka blir han min man!!! Och om jag längtar? Han gör mig till världens lyckligaste kvinna!

Ikväll bjöd vi några vänner på den första lagade kvällsmaten i lägenheten, Tacos! Så mysigt att bjuda hem till sitt alldeles egna boende. Vi tog dit vårt egna tillverkade betongbord (soffbord). Det blev riktigt snyggt! Ska ta bilder ngn gång så ni får se hur vi bor!!

Jag längtar!
Godnatt <3


Dagen är kommen

Dagen är här!
Idag ska min bröllopsklänning hämtas. Väntar utanför mammas jobb, och sen åker vi tillsammans ut till bankeryd! Resten av dagen ska jag och fästmannen fixa bröllopsgrejer och kanske lite i lägenheten. :)

Livet är bra!


Glad

Tiden innan bröllop går så sjukt fort. Jag vet att min nedräkning på mobilen började någonstans på 220 dagar.. Idag står den på elva!

Jag går runt och bara njuter av livet. Inser att jag är fantastiskt lyckligt lottad med både familj och vänner! Allt faller på plats. Jag sa till mamma senast igår att Alexander är det bästa som hänt mig, och det är verkligen helt sant!!

Idag började jag dagen med kvalitetsfrukost med min syster (inte många sådana dagar kvar) och sen fick jag ut med Linus på en runda i skogen! Nu ska jag tvätta och börja packa ner lite kläder i kartonger. Vid ett ska jag promenera ner till stan för en lunch med mina fina vänner Maja, Sandra och Agnes!

Hoppas ni får en bra dag!

<3


Alone

Ligger ensam i soffan och kollar på Wallander! Ätit melon och m&m. Gott :)
Det enda som saknas nu är min prins, men man kan inte ha allt här i världen!!!

Hoppas ni mår bra <3


Måndag

Sitter på mammas jobb. :)
Dricker kaffe i väntan på att bege mig till frisören. Har hämtat ut ett paket också inför bröllopet!! Kul :) jag bjuder på en bild som ledtråd!

12 dagar kvar (!)


Gårdagens tant


Möhippa!!

Idag var det min tur!!
Möhippa stod på dagens schema. Har haft en helt otroligt rolig och mysig dag.

1. Blev hämtad på fm hemma hos oss. Där blev jag ombytt och sminkad till tant! En väldigt söt tant
2, åkte upp till A6, fick hälsa på min fina fästman
3. Fick en ögonbindel och åkte hem till Hanna och Simon. Där väntade hela gänget med god lunch!!! :D
4. Fick ett färdmedel i form av en utsmyckad cykel ( ballonger, girlanger och tomma läskburkar). Fick även en fin reflexväst där det stod typ: tuta om du gillar mig eller min cykel
5. Framme på bryggan i centrala Jkpg. Fick min fina rullator med ett loppis. Jag fick gå runt och sälja grejer - överträffade mig själv
6. Minigolf plus fika på liljeholmen
7. Bondgård - mjölka kor (med och utan maskin) och köra traktor! Haha
8. Bunn - vattenskidor (inte min starka sida, tydligen) mat och mys!

Tack för en fantastisk dag! Nu är jag trött. Ska duscha och sova, länge!!

Imorgon blir det testuppsättning av frisyren.

<3


Snart ledighet

Idag är det endast TVÅ veckor kvar! Tiden har gått så fort det sista.. Har precis slängt ihop 2 ananaspajer till jobbet, sista natten inatt. Vilket också känns helt skumt. Har trivts riktigt bra :)

Nu ska jag lägga mig en liten stund innan det är dags att åka till jobbet.

Puss på er


La familia

Idag kommer mamma pappa Julia och Jakob och äter hemma "hos oss"! Eller ja, de köper med sig pizza, men jag har dukat på vårt bord för första gången! Det är så roligt att ha sitt egna :) vi har fortfarande inga lampor men de kommer förhoppningsvis upp i helgen, liksom gardinstängerna, vi får klara oss på ljus så länge :)

Har precis haft en mysig fikastund med världens bästa Bea. Värt <3

Om en timma äter vi här hemma,sen bär det av mot ryhov för natt 2/3!!

Kram på er!


9 Augusti

God kväll!
 
Lägenheten har fått sig en uppsving idag! Sängen är monterad (den är höög, men fräsch), soffan är monterad, för tidiga bröllopspresenter är lämnade och monterade (matbord, matta och lampa). Det känns riktigt bra :) Nu längtar jag efter att sätta upp gardiner och taklampor!!! Det kommer verkligen kännas som hemma, det tycker både jag och A.
 
Klänningen sitter som en smäck, får dock inte gå upp ett endaste litet gram.. ;) haha. Aja, vill man vara fin får man lida pin.(läs: så illa var det inte). Nu ska några få sista sömmar sys och sen får jag ta hem min fantastiska blåsa!. Alexander har också äntligen köpt färdigt sin outfit, pust, nu kan man släppa det och andas ut!
 
Om en stund är det dags för natt 1/3. Första natten är alltid jobbigast att gå dit, men ska ladda upp med en kopp kaffe så det blir nog bra.
 
Många frågar om jag är nervös. Det är jag faktiskt inte, bara förväntansfull! men de som känner mig riktigt väl vet/tror väl att nervositeten kommer att komma.. Möhippan har inte varit än heller, men den lär ju komma...
 
Hoppas ni mår bra och får en trevlig kväll!
 
<3
 

Bröllopsdag, jag längtar efter dig

Övar på att gå i mina brudskor!
Måste gå in de nu. Idag ska de provas till klänningen!! Ska ut till "min" sömmerska om en liten stund :)

Igår fick vi massa fix gjort kändes det som! Annons (håll utkik i jp), en del av dekorationen, beställde dricka, fixade lite med maten, hämtade provtrycket till vigselprogrammet mm! 16 dagar kvar nu..

Idag ska sängen monteras klart, liksom soffan ska sättas ihop igen! Sen kommer min kusin förbi med lite för tidiga bröllopspresenter (bord, matta, lampa)!!!! Åh va roligt. Ikväll går jag på mina sista tre nätter också, så på söndag har jag jobbat klart för denna sommaren.

Idag längtar jag så sjukt mycket efter att bli Alexanders fru!! Snart <3


Uppdrag

Morning Har redan duschat och gjort mig iordning för Dagens första uppdrag! Dagens klädsel är en blå/röd klänning från key west, USA! Alexander hämtar mig tio i åtta och därefter ska vi möta upp våra mammor! 17 dagar kvar... Nerverna fortfarande i styr! Skönt. <3


Slut på semestern

Hej på er
 
Snart har denna dagen också gått snabbt förbi!
Var i lägenheten på förmiddagen. Simon, C och Timmy (fönsterjouren) kom och fixade fönstret på mindre än en minut.Därefter köpte jag mer papp och tejp. Nu är hela golvet täckt. Det går framåt. Sen från kl 13 har jag legat i sängen och halvslumrat inför nattens jobb.
 
Ska åka hem till A och lämna lägenhetsnyckeln till honom. Om han känner för att åka dit imorgon när han vaknat till. Saknar honom så jag blir toookig!
 
Har 6 stycken nattpass kvar. Kommer gå fort det också, precis som precis allt annat!!
 
jag vet att det inte står så mycket roligt här. Men ibland blir det så. Ska försöka få in bilderna från kameran till datorn och sen kanske det kan dyka upp lite usa historier.
 
Endast 22 dagar kvar. Dags att börja gå in skorna, det har jag ocksp börjat med idag!
 
<3

:)

Efter fyra timmars sömn inatt är jag redo för en ny dag! Har lyssnat på regnet hela natten och tänkt på det öppna fönstret i lägenheten och på Alexander som sovit någonstans inatt.. Kanske ute. Efter idag är svensexan över, förhoppningsvis!


Hemma!!

Hemma! Och mycket har hänt sedan hemkomst, bland annat har Alex blivit kidnappad på svensexa 2 gånger, nu är han på sin andra, den förväntas bli lång. Vi har äntligen fått nyckeln till lägis, såå roligt! Vi har fixat färg och allt annat som behövs., ett fönster gicl inte att stänga ikväll heller, typiskt att man inte klart sig en kväll utan sin fästman, det bådar gott. Helt ensam hemma också, lär inte bli mycket sömn. Undrar vart Alex ska sova inatt?? Jag litar på hans kompisar, eller? Usch, nu vill jag han ska komma hem! Update om USA kommer, likaså Bilder. Någon gång iaf. Godnatt /orolig fästmö


RSS 2.0