Sista fenruari

Livet som sjuksköterska är faktiskt väldigt roligt! Jag gillar mitt jobb, framförallt mina kollegor, de är hjälpsamma och stöttande, skönt!

Idag är det fjärde dagen i rad, en kvällstur står på schemat idag! Trots att man är extrapersonal så får man jobba mycket. Det är både kul och bra! Första lönen som Ssk kom igår, skön känsla!

Annars är livet bra! Känns som saker Börjae lägga sig och en vardag med allt vad det innebär infinner sig. Jag och Alex har bott o våran fina hyresrätt på torpa i 6 månader nu, och att vara gift blir bara bättre och bättre! Alex är fantastisk, på alla sätt! Life is Good!

Ser fram emot en härlig vår! Vårkänslor idag fkt, solen skiner utanför!

Önskar alla en fantastisk dag!
Puss på er


Febril/afebril

Andra temperaturkontrollen: utan anmärkning!
Så, friskförklarar mig själv och jobbar fre lör och söndag! Imorgon blir det som undersköterska och lördag - söndag gör jag mina första pass som sjuksköterska. CRAZYNESS! Lets kick as, eller?! ;)


Sjuk

Alexander är i Stockholm, as usual! Han åkte i onsdags morse och kommer hem sen kväll på fredag.

Han beställde finaste buketten blommor med en söt nalle (döpt till Valentin) och en ask med chokladpraliner! Han älskad sin fru, trots hon är hemma och är sjuk!
Mamma var förbi också med semla och vi pratade om livet och drack kaffe. Ensam nu igen så sjunker ner i soffan och slår på tv:n. Standard i sjuktider

Hoppas ni har fått glädjen att bry sig om någon extra idag och/eller att någon visat dig lite extra kärlek! Egentligen något man ska göra och förtjänar varje dag! Ta hand om er och era nära och kära!

Puss & kram från en älskad sjukling


Testar på jobbet som lärare... På högskolan

Igår kändes det riktigt okej på jobbet. Hade hand om alla våra patienter själv och löste flertal problem. Men imorgon kommet det säkert vara annorlunda.. Men sådana tankar släpper vi idag. Om 45 minuter sitter jag hos min frisör Elin som ska få göra mig fin i håret!! Sen har jag tydligen erbjudit mig att vara hjälplärare på hälsohögskolan i taktil berörings kursen... Haha så mellan 13-16 ska jag befinna mig där. Ikväll ska jag laga middag till min man och sen ska jag sova tiiiiidigt! Låter som en bra torsdag, tycker Jag!!

<3


Snow

Nu skulle jag kunna skriva ett riktigt effektivt och duktigt inlägg, men det ska jag inte!

Idag ska jag äntligen få gå till jobbet och få min näst sista inskolningsdag! Kväll 14-21.30! Ser fram emot det!!!

Ska iväg med mamma till Friskis innan dess bara! Om hon kommer ut med bilen med tanke på all snö son fallit under natten. Och jag som ville ha vår?! Vad hände??

En fördel med att vara gräsänka (om det nu finns ngt) så är det att msn kan skicka extra gulliga sms.. Värt att tänka på!


Ha en bra dag!


Life

Har varit ledig sen i torsdags. Börjar bli rastlös nu. Fyller dagarna med träning och bokläsning. Är helt fast i femtio nyanser böckerna.. Vet inte om det är bra eller dåligt. Fyller iaf tomrummet när Alex är iväg med jobbet!

Imorgon och på fredag går jag mina sista inskolningstider som jag bett extra om! Känns skönt med lite extra, sen är det nog bara att kasta sig ut och hoppas att någon fångar en eller att man inte slår ihjäl sig i fallet.. Lite så känns det!

På torsdag ska mitt självförtroende upp, ska äntligen gå till frisören och bli fin i håret :)

Nu blir det kaffe på bryggan med två favvisar! <3


Glad fredag

Jobbet tar i princip alla mina krafter just nu. Att börja jobba som nyutexaminerad sjuksköterska är väldigt roligt, men extremt påfrestande!

Nu har jag haft inskolning i 8 dagar, jag bett pm två till som jag ska få gå på nästa vecka troligtvis! Idag är jag ledig. Gick upp vid nio och åt frulle, nu har jag precis kommit hem från gymmet. Skaffat nytt kort idag också, ni vet väl att strong is the new skinny?! Det tänkte jag anamma detta året! ;)

Om några minuter börjar min tvättid, alltid lika kul. Men ska fylla mellanrummet med att läsa en bra bok och dricka kaffe!

Hoppas ni får en bra dag! Min man som vart iväg på jobbresa sedan i tisdags kommer hem idag!!!! :D om jag är glad? Överlycklig!

😍


RSS 2.0