Hej hej

Dålig Update var det här!
Har varit hemma i Jönköping sedan i fredags och strax går bussen till stationen och tåget back to Värnamo. Kommer hem imorgon igen för opponering med uppsatsen och firande av älsklingen som tar examen på fredag. Stolt fästmö? Ja!

Servettringarna börjar ta form, ungefär 50 är helt klara! Söta blir de.

Idag är det endast 88 dagar kvar tills jag blir fru, nu går det galet fort! Igår handlades sängen som ska stå i vårt sovrum. Galen känsla!!

Hoppas ni mår bra! Det gör jag.

KRAM på er <3


Vår

Dagens outfit består både av pasteller och skrikig orange!


inredningstankar & inspo

Sedan vi skrev på papper på vår lägenhet har det snurrat inredningstankar i mitt huvud 24/7.
Nu har jag iaf fastnat för en stil som jag verkligen gillar.
Jag har en bild i huvudet hur jag vill ha det och den innefattar en del industriella inslag av metall, cement och raka linjer. Detta vill jag mjuka upp med växter, kuddar, filtar, gardiner osv. Jag är iaf riktigt taggad för att flytta och skapa mitt egna hem. Det ska bli riktigt roligt. Idag bjuder jag på bilder jag "Lånat" från nätet, sådana som ger mig inspo. Lamporna på alla dessa tre bilder är amazing!

Men vi får väl se hur det blir. Jag har en förmåga att ändra mig..


 


Snart ska jag bege mig till Sjukhuset. Det har varit en seeeg söndag hittills. Har varit ensam i lägis sen cirka halv tolv och jag börjar inte förens halv fyra :/ Pratat med Alexander i telefon flera gånger och med mamma. Jag är ingen ensamvarg. Lisette förstår iaf hur jag känner mig. Tack <3

 

Ta hand om Varandra, det är dagens utmaning!!

 


Hej från Värnamo!

Slutat för dagen! Har redan hunnit med att handla mat till kvällen, äta mellanmål (nötter) och pratat med mamma i telefon. Om en stund ska jag ge
Mig ut och jogga en sväng. Imorgon börjar jag inte förens kl 15,30 så ikväll kan jag vara uppe en stund. Jag och en av mina två rumskompisar ska äta grillad kyckling ikväll, mumma!

Jag har verkligen insett under dessa två veckor att jag är så tacksam över att ha Alexander, familjen och alla mina vänner nära mig, nu känns alla så långt borta. Ibland kan det vara bra att få lite omväxling, för att uppskatta det man har!


On the train

Försöker tänka på allt annat roligt, snygga industrilampor exempelvi;) skulle kunna köpa hur många som helst.. Men klumpen i magen finns ändå kvar. What to Do?! Next: Värnamo.

Egentligen har jag det så himla bra!
Allt löser sig för mig och Alex. Vi har änglavakt!! Vi har så mycket att vara tacksamma för och se fram emot.

Nu försvann teckningen på tåget, får spela sönder den nuvarande låten på spotify, glömde göra offline listor.. :/ haha! Nu är det cirka 30 minuter kvar, när detta publiceras lär jag vara framme.

Praktiken är iaf rolig, tack och lov! Handledaren är toppen och ortopeden är en spännande avdelning! Längtar till jag är färdig med utbildningen och äntligen kan börja jobba!!

Förlåt att det inte blir så mycket bröllop här just nu.. Det blir inte så mycket fix med det från mitt håll för tillfället!

Puss!


2 + 100

Två år idag med världens bästa. Den spenderas med bland annat konfirmationsfirande för fina Linnea <3 ikväll blir det biomys. 2 år låter kanske lite, men det har gått fort samtidigt som det känns som vi alltid varit tillsammans.

Om 100 dagar har jag varit fru i ca en timma! Längtar.

Puss på er


Puss

Hemma i jönköping! Skönt.
Läste min post, fått brev från Skatteverket, nu har vi papper på att vi får gifta oss, hindersprövning: check!!


God natt <3


15 maj!

Nu har snart halva maj sprungit förbi, Crazy!!! Snart slutar skolan för terminen och sommarjobbet börjar. Det händer mycket annat också, bland annat studenten och examen, födelsedagar mm!

Idag går jag06.45-16.00 på praktiken. Ikväll ska jag skriva färdigt minst ett arbete och gå en promenad. Om jag handlar på vägen hem har jag gjort allt som finns att göra här.. ;) haha

God morgon på er!!


<3

Är tillbaka i Värnamo. Alex och jag tittar på film på fyran, den sista samurajen! Jag ligger mest och tänker på min vigselring.. :) den kommer bli så fin. 104 dagar kvar tills jag ska bära den varje dag för resten av mitt liv <3


V-mo

Ni anar inte hur skönt det har varit att spenderat helgen hemma!! Nu är det endast någon timme kvar innan jag åker ner till hålan igen. Andra veckan av fem väntar, denna lär gå fort, går sex dagar så kommer ha fullt upp. Ska försöka springa några gånger också, blir annars inget på alldeles för lång tid. Saknar f&s.

Idag var det dags för lillebror att konfirmera sig, han har blivit så stor!!!

Hoppas ni mår!


:)

Äntligen helg! Nu bär det snart av mot Jönköping och släktkalas för Julia <3 åh vad skönt det ska bli att komma hem!!

Hejdå Värnamo för denna gång, ses igen på söndag eller måndag!


Fästmannen, syster, praktik

Igår fick jag oväntat besök av Alexander! Han är helt klart bäst. Det gjorde min vecka i Värnamo lite bättre. :) imorgon ska jag åka hem över helgen, har ett morgon pass kvar imorgon innan hemfärd på em.

Praktiken går bra! Över förväntan. Har redan fått göra massa roliga saker, jag känner att jag vågar utmana mig själv och ta för mig. Min handledare är toppen, hon har koll på allt ;)

Idag fyller världens bästa lillasyster år. Första året på länge som jag inte kunnat sjunga och gratta henne på morgonen... :/ men imorgon skall hon firas! <3

I Värnamo regnar det idag. Sitter framför datorn och försöker plugga. Har inte så mycket annat för mig ;)


Segt

Om tre timmar går jag på mitt första pass på ortopeden här i värnamo. Nu på förmiddagen har jag gått en liten promenad så jag vet vart avdelningen ligger och inhandlat livsviktiga saker (typ kaffe). Jag fick lite mysiga saker av Alex igår, röda rosor som nu står på mitt lilla nattduksbord, en inredningstidning och massa mörk choklad. Den mannen vet vad jag tycker om <3

Har även hunnit med att läsa igenom ett tjockt kompendium från IVA. Så frågan är vad jag ska göra nu? Joggingtur känner jag inte för idag då jag är lite förkyld.. Aja! :) lunch och gästbeskrivningar kanske...

Hoppas ni mår bra <3


Dag 1

Här sitter jag och ska äta min första frukost. Det är fint väder i Värnamo idag, hörde av mamma nyss att det är det hemma också!

Vi har i varje fall den segaste spisen Ever. Tog en evighet innan äggen började koka men nu är de nog snart färdiga. Jag är hungrig!


Lägenhet!

Nu är kontraktet påskrivet!
Vår nya adress: Drottninggatan 8
Välkomna från och med första augusti.


eftermiddagstankar

matlådor är fixade och packningen är klar.
nu väntar jag på min chaufför (Alex) som ska skjutsa ner mig till hålan. Vem vet, jag kanske kommer stortrivas!

förlåt att bloggen är så tråkig.
den speglar lite hur jag känner mig för tillfället.

Många tankar snurrar i huvudet. Lägenheten (vad ska jag ha där? Hur ska jag pynta där?), bröllopet (hur ska vi duka? vigsellåtar? brudbukett?) mitt nya jobb på IVA (klarar jag detta? hur var det nu igen jag gjorde det?) Praktiken (vart ligger ortopeden? vart ligger lägenheten? Hur är min handledare? vilka skoluppgifter ska göras när och hur?)

hahaha, jaaa inte konstigt att jag är trött och seg i mitt huvud.
Efter imorgon hoppas jag iaf kunna lägga upp bild på "vårt nya" hus. Ja, vi har bytt lägenhet. Kontraktet kommer idag eller imorgon. Kan i alla fall säga att det känns T O P P E N!

om en halvtimme kommer alex. Jag ska pussa sönder honom.
Det låter som att jag ska vara borta fem veckor i sträck, haha, vilket jag inte ska. Kommer hem torsdag eller fredag kväll och åker på söndag. men ändå, bara vetskapen om att jag inte vet vad jag ska göra på fm eller em efter eller innan praktiken gör mig galen. Jag kan i varje fall dra slutsatser av detta inlägg:
- Jag hade aldrig klarat av ett distansförhållande.
- Jag älskar min fästman såååå mycket, jag vet att jag fattat ett rätt beslut att gifta mig med honom!


rörigt blev det. precis som min hjärna och mitt liv.

<3

Solsken

Solen skiner i Jönköping idag!
Jag försöker se praktiken som något roligt, vilket det lär bli när jag väl börjat. Nu ska jag börja packa, kommer hem på torsdag eller fredag första gången så jag behöver inte ha med mig så mycket. Städa rummet ska jag göra med, så jag slipper komma hem till ett stökigt rum.,

Wow, vilken fantastisk rolig Update detta blir! Men i varje fall, jag kommer få mkt ledig tid så jag ska skriva göstbeskrivningar, så ni som är bjudna på festen: ANMÄL er!


:)

Sista kvällen hemma i Jkpg innan jag åker på praktik i Värnamo imorgon em/kväll! Ska försöka åka hem så mycket som jag bara kan, idag har jag varit väldigt känslosam.. Alex tycker jag är fjantig som kommer sakna honom så mycket!

Idag har vi bestämt oss för sängar och sängstomme, kollat på massa annat fint, jag blir liiiite galen. Ikväll spelade jag Alex och Rasmus minigolf. Alex imponerade och vann,

Nu kollar vi på partiledardebatten. Snart sängen!


112

Tack och lov!

Vill inte leva en endaste dag till utan dig <3


Shoes

Lördagspromenad med mamma i mina nya fina skoooor! Nike it is.

Sen blir det ett besök till mio och boconcept! Flytt flytt flytt!!!!!! KUL


förlåt

fantastiskt dålig närvaro här...

egentligen har jag inget att skylla på, förutom att mobilbloggningen inte fungerat helt hundra, eller ja inte alls.
Och i veckan har jag spenderat nätterna på IVA och dagarna i sängen, ungefär så.

jag mår bra! Hoppas ni gör det också.
Det har inte hänt något nytt på b-fronten, föutom en sak, meddelar det senare när allt är påskrivet och klart.

Just nu dricker jag kaffe för att vakna till liv. Går hyffsat.

Ska försöka uppdatera mer och roligare.
Snart åker jag till värnamo på praktik, då kommer jag ha en del dötid som jag kan blogga på..

<3

RSS 2.0