Hjälp, någon?

Har jag någon läsare som kan kameror?
Vi (jag och alex) ska köpa en har jag bestämt. Det kan vara kul att ha på alla bröllop, semestrar och vårt gemensamma liv!

Jag vill ha en liten smidig och bra kamera... Vad ska man ha då?!


Kommentarer
Postat av: Ståhlis

Canon g12 är den bästa enligt mig. Har testat en del... Heheh. Kram

2012-06-21 | 18:19:49
Postat av: Annie

Hallå Hanna!! Inte för att på något vis vara taskig mot "Ståhlis" men Canon g12 är enligt mig ganska orättvist upphöjd till skyarna pga alla bloggare! Visst är den bra, men den är ändå ganska stor, får inte plats i en liten väska och är inte den bästa eller smidigaste på marknaden. Vågar jag påstå (don't kill me!!) Jag var på väg att köpa Canon g12 men är evigt tacksam över den experthjälp jag fick, han fick mig att välja bort g12 mot Canon PowerShot s95. Den är liten, fortfarande en systemkamera, med otroliga möjligheter. Det bästa, tycker jag, är att den funkar att fota med i dåligt ljus. Många andra kameror vill alltid slå på blixten och ge ett gräsligt resultat, denna klarar av mörkt ljus så jäklar bra. Jag är imponerad. Manuella inställningar, raw-format, HD-filmer, smart auto och mycket mer! Jag ville komplettera mig Canon 50D med en liten kamera som ändå ger mig möjlighet att få proffsiga bilder och jag är inte besviken för fem öre!

Nu låter jag som värsta säljaren (haha) men detta ÄR en så sjukt bra kamera så det är inte sant! Lova mig att om ni inte har köpt en kamera än, kolla på denna också! Den ger makalösa färger och skärpa o... mums!

/Kram från en något besatt, lagom störd kameraälskare! Annie ;)

2012-06-26 | 23:54:17
URL: http://medelicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0